Статті



На сьогоднішній день поліетиленова тара використовується для фасування найрізномінітніших продуктів — води, масла, олії, промислових реактивів, кислот, лугів тощо. При фасуванні хлоровмістного товару у виробника може виникнути проблема — каністри починають роздуватись та втрачати товарний вигляд. Причиною цьому являється виділення газів та появи надлишкового тиску в середині тари.

Для запобігання такого явища використовується кришка зі спеціальним клапаном. На поверхні кришки знаходяться отвори, які закриті клапаном з мембраною. Ця мембрана має гідрофобні та олеофобні властивості. Завдяки цьому вона забезпечує надійний захист від протікання продукту та дозволяє стабілізувати тиски для запобігання роздування та руйнування каністри.

Виробнича фірма “АСТ” використовує в кришках клапани німецького виробництва унікальної запатентованої конструкції, яка запобігає засиханню рідини на поверхні мембрани.

Кришки з клапаном зацікавлять в першу чергу виробників дезінфікуючих засобів, міндобрив, промислових хімікатів, відбілювачів, пестицидів, стерилізаторів, миючих засобів для басейнів та автомобілів і т.п.